Simruy Zümra Yeni üye
| Konu: Şanışer-Düşünmekten Bir Hal Oldum Salı Tem. 01, 2008 9:50 pm | |
| Methusena vesaire şerinde fai derime ter kokan bi veled sanki bakteriler hücum niyet Dağda patika gönderimde resim silik bayrak izme cennet benim evim tatlım sensizlik terbiye (bana..) Bugün deniz soluk bak bu isimlerse korunak bu rap içimde dokunak kemiklerimde acı vaar Sokakta içen bi bunak ve Şer bi cimri torun ak alnım ister aslında karakterini korumak Cümle alem huzur peşi ben bi sefil sabır taşı sen gidince üşür kışım sen gidince döner başım Zamanım çok niye hışım kaybedince çatık kaşım çok severdim istemezdim çünkü çook ufaktı yaşım Çok ufaktı yaşım çok ufaktı hüzün çok uzaktı derdi hiç akmamıştı gözyaşım Denize bakardı gri bi kondu penceresi sonra binalar diktiler karanlık ve dozer sesi...
Kader kısmet işi gülüm sabret bekle beni Cicek solar acar yeni bahar gelir bugün seni Düşünmekten bi hal oldum hüzün benim reel duygum Çevremdeki herkes diyor Şer'im biraz yüzün solgun..
Aac gözlerini Sarp icinde bi savaş var Betonarme yüreğimde şimdi sade talaş var Tesir etmemiş dua gülmek icin cekmem kura Mora calan göz altım artık değil müptela.. Ben ben ben kötü bi şaka evet Sen sen sen özlediğim dünüm ama Kimsem yook yanımda şu ara yook Geldim baak garip bi fukaraaa..
Aslında kumar oynamam rus ruleti dışında Hayat ellerimden akar gider beden yerdi dayak Bense dayanmıştım 21 yıl sakinlik ve susarak Sen anlarsın beni zaten üşüdüysen mumu yak Gözlerime bakman yeterli ısınırsın gülüm Benim dünyamın ağırlığını ölcememisti baskülün Nefes almak değil yaşam nefessizlik değil ölüm Prensesim sen ol söyle bense garip makdulün Kahkulünde percem percem mutluluk veren yüzün Döndüğünde dağ delen tavırların güzel yüzün Güzün bitince pamuk gibiydi yumuşak bugün Siyah beyaz bi tablo oldum sense güzel figürüm.. | |
|
MeCHaNiC Moderatör
| Konu: Geri: Şanışer-Düşünmekten Bir Hal Oldum Salı Tem. 01, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Şanışer-Düşünmekten Bir Hal Oldum Çarş. Tem. 02, 2008 11:39 pm | |
| Sağolasın Severim Bu Şarkıyı. | |
|