Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SagopA KajmeR-KolerA-KuvvetMıra

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KoLera " Herkesden Özür DiLerim "

3 posters
YazarMesaj
MeLanKoLiK
Moderatör
MeLanKoLiK

KoLera   " Herkesden Özür DiLerim " Empty
MesajKonu: KoLera " Herkesden Özür DiLerim "   KoLera   " Herkesden Özür DiLerim " Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 7:52 pm

Merhabalar,bugün herkese otomatik mesajla fan sitemin açıldığı haberi gelmiş resmi sitemizden.Bundan ne benim ne de Sago nun haberi yoktur,bu bir melankolia sitesi değildir.Bu karışıklık için kusura bakmayın.

2.si myspaceime benim yerime bakan arkadaşlar var,benim ağzımdan ''yeni fan sitem açıldı ,resmi değil ama ziyaret ederseniz sevinirim'' diye mesajlar yollamışlar.Şuan elim ayağım titriyor,nasıl bu denli dibe vurulur ki?

Sonuç:Olaylardan msjlardan haberim yok,bunu yapan kişi kimse çıkar bugün.Herkesden özür dilerim.

...kolo...
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61
PayLaşımcı Üye
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61

MesajKonu: Geri: KoLera " Herkesden Özür DiLerim "   KoLera   " Herkesden Özür DiLerim " Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 2:32 am

bende başlığı okuyunca birden acaba noluyoruz dedim..önmli şeyler değil bunlar Kolo^mMm....

sağol=)
Hazn-ı Hedar
Moderatör
Hazn-ı Hedar

MesajKonu: Geri: KoLera " Herkesden Özür DiLerim "   KoLera   " Herkesden Özür DiLerim " Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 3:10 pm

confused Esen Ablamız Çok Haklı Onun Space Üzerinde Oynama Yapan Ahmakları Bir Bulsak Zaten Sad

KoLera " Herkesden Özür DiLerim "
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KoLera ' dan