Tutar yokluğa atar her gelen yeni gün dünü Dağ dağa küsmüş dağda olmuş kapris düşkünü Karadelik korkusuzca açar çiçek kış günü Herşeyi bilirsin çözemezsin birtek müşkünü Kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli Başkasının yolu değil kendi sapakların değerli İyi bir insan olamıyorsan eğer zalim hayatta Sende o kötü adamlardan birisin elbet hissedersin Hissederiz hayrımız için her felaket Anlamayız biz oradan oraya koşturan karıncalardan Tek eksiğimiz eksik zikrimiz ve Her zaman değildir fikrimiz ve zikrimiz bir belki kırk yılda bir Eski günler geride kaldı duman duman oldu tüttü Böyle büyüdü kız aldı hız bir haftalık apansız Söz altın sükut gümüş dilini kopardı derviş Kolera dermiş sabreden muradına erermiş
Derdime gark oldum akşamdan sabaha Yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhran var Ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah Kimimiz yolcu olur dünyadan taa Arafa
Sus!Çünkü çok konuşan çok hata yapar! Sus!Cehaletinin alameti dilinin felaketidir!
Mutlu olma sevdasından vazgeç Asıl mutluluk budur .. Şerli suyu iç kudur yarına ayıl hayıflan Dünkü kadar küçük düşmedin sen hiç Doğrusu insan unutkan bügün büyük gün devam Suya değene kadar elin kavurur tüm cismini alev Ne kadar dayanırsan ateşe o kadar günah işle Sükut altın sapını gümüşle Dinlediğin bütün bu şarkı benden İhtiyacını al da kalk yerden Yapan kadar alan kullanmaz kullanan görmez Bil , ne bu?Tabut!Doğru ya hepimiz ölümü unuttuk Böyle olur kaput .. Tutma bırak ? ağla ağla gönlü dağla vakkası Anla hepsi yazı dalar Kolera yoktur arkası Sade Rabba duasıdır kaskı kaçar gibi görünür arkası
Derdime gark oldum akşamdan sabaha Yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhran var Ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah Kimimiz yolcu olur dünyadan taa Arafa
Dünyadan Ta Arafa . Favorimmm.
En son Hazn-ı Hedar tarafından Perş. Tem. 24, 2008 2:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08