FENERBAHCE ISTIGFAR DUASI
YARAB!
Bugüne kadar büyük bir gafletle yasadim.
Dogruya, mükemmele aydinliga, layik yasamak varken kendimi büyük bir utanca mahkum ettim.
Bana dogru söyleyenleri dinlemedim.
Mutluluk huzur vaat edenlere kizdim.
Onlara sirtimi döndüm.
Yillar yili bu fani ömrümü yanlis yolda kullandim.
Yalanci mutluluklarla gelip geçici huzurlara, hayali umutlara baglandim.
Bir zamanlar kendimi çok mutlu sandim. Ama artik gerçegi gördüm, rüyadan uyandim.
Sükürler olsun... Allah?im hala gaflet uykusunda olan benim gibi FENERBAHÇE'lilere hidayet nasip eyle.
Bizim gibi gariplere azicik mutluluk nasip et.
Affet Ya Rab. Bilmiyordum cahildim. Sen büyüksün affedersin.
Bizlere annemizin liginde bari üçüncülük nasip eyle. Bizlere dayaga dayanikli kaleciler, sagir futbolcular ihsan eyle.
Bizleri daha yolun yarisi olmadan sampiyonluk vadeden basiretsiz yöneticiden koru yarabbi!
Bosuna ümidin sonu hayal kirikligi, hayal kirikligi asabiyet, asabiyette DEREAGZI'nda karate kursu... SEN KORU YA RAB...
Allah?im elindeki futbolcuyu hoca için kovdugunu söyleyip; iki hafta sonra ugruna futbolcu sattigi hocayi kovan yönetimlerden bizi koru ya Rab.
Bir oturusta BES porsiyon ANTEP yiyen obur kalecileri nasip etme ya Rabbi.
Önce kovup sonra kurtarici diye alinan futbolcuyu kadro disi birakan yönetimlere akil-fikir ihsan eyle ya Rab.
Allah?im, bizi kazadan-beladan koru! SAMSUN'da, AYDIN'da, VAN'da ve hatta CANNES'da, MTK'da velev ki ANTEP'te kaza yaptiran acemi söförlerden uzak eyle!
Ya Rab. Daha sezon basinda lig baslamadan "Sampiyonuz" diyen yöneticiden, ilk 5 maçta namaglup baskanlardan, daha uçaktan inmeden takimi görmeden "Ben 4-4-3 oynatacagim" diyecek kadar cahil hocalardan, sezon ortasinda komsunun ogluna kur yapan sorumlulardan, her geleni "En kisa zamanda hangimiz göndeririz" diye yarisan basinin hismindan bizleri kor ya Rab.
Allah?im bir gün bizlere alnimiz ak, sirtimiz dik gezmeyi nasip eyle, korkmadan çekinmeden tereddüt nedir bilmeden maçlari seyretmeyi nasip et!
Senelerdir iki ihtimalli "maglûbiyet ve beraberlik" maçi seyretmekten bikip usandik.
Kaç farkli bitiririz diye düsünebilecegimiz maçlar seyretmek nasip et ya Rab!