MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: [İnziva] KoLera _ Yarıda Bırak C.tesi Tem. 19, 2008 3:17 pm | |
| Resimlerimi yaktım artık çerçevelerim kiralık Benden güzel benden iyi her Havva kızı ben biraz ılık Avutulmak istiyorum bir omza kafamı yaslayıp Mutlu gözüksemde kalp taşır azam kayıp Ah Kolo’m , ah canım , ah benim ahirim Yok sana be rahat kır kafanı stres at Gözlerine getirde yumuşasın ah şu kalp Parazit yapma hiphop yap hap kadar beynin ahbap Kaç insan sevdiysem hep kalbim onla küsüştü Başıma tac ettiklerimde benle delice sürtüştü Kusurlu dost arayan dostsuz kalıyor olsada Kusurlu dostum olacağına boşver kalayım yaya Dostla papaz olmaktansa yanlızlığım olur hoca Çok az kalmış umut biriktirdim oysa koca koca Olduk raple karı koca ve onlar aldı yüze faça Söylesene acaba ruhunu satarsın kaça?
Kaldıramıycaksan yarıda bırak Uyan artık film bitti rolünü bırak Gerçek yaşanan ya da hülyam Gözlerim kararan ya da dünyam
Dayanamıyorsan inadı bırak Gururunu al da bi kenara bırak Alçaktan düşmek yeğdir yükseklerden düşmekten
Yıkılmış gönlüm üstüne yüzlerce Ağrı dağı Yine mi tuttu Kolo’nun astımı ciğerime sar bağı En sevdiğim defterim evimin buğulu camları Lirikleri Kolo’nun fermanı .. Tutma beni bir endişeyle boğuşuyorum bu keşmekeşle Geçti artık keşke meşke ah keşkem keşke Beyinde kazanamazdık olmasaydı keşke Hoca okuldaki değil hoca söylediğin her keşke Cehennem hiç benzemezki fazla kalmayın güneşte Cennette kucak açar hele hatalarınla tövbeleşte Önce kendini yen sonra parala insan güreşte Mezarın içine girer bunlar eğer mezar beleşse Bil ki gülşeni gülden çok diken doldurur Uzak durun o kirli eller lalezarlar soldurur Giden gitti kalan yolcudur ölüm bol bolcudur Aynı anda kah damarında gezen yolcudur
Kaldıramıycaksan yarıda bırak Uyan artık film bitti rolünü bırak Gerçek yaşanan ya da hülyam Gözlerim kararan ya da dünyam
Dayanamıyorsan inadı bırak Gururunu al da bi kenara bırak Alçaktan düşmek yeğdir yükseklerden düşmekten
| |
|
=raprest= Moderatör
| Konu: Geri: [İnziva] KoLera _ Yarıda Bırak Paz Tem. 20, 2008 10:49 pm | |
| Avutulmak istiyorum bir omza kafamı yaslayıp Mutlu gözüksemde kalp taşır azam kayıp
Şu anda dinliyorum gerçekten çok güzel. | |
|