Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SagopA KajmeR-KolerA-KuvvetMıra

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war

2 posters
YazarMesaj
uqaLa_b4h4r
PayLaşımcı Üye
uqaLa_b4h4r

Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war Empty
MesajKonu: Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war   Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 5:32 pm

Fenerbahçe’nin yeni transferi İspanyol futbolcu Daniel Gonzalez Güiza, teknik direktörleri Luis Aragones’in şu an için takımı tanıma sürecinde olduğunu, her oyuncuyu tek tek analiz ettiğini, daha sonra her oyuncu için ayrı antrenman programları uygulayabileceğini söyledi.
Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesine açıklamada bulunan Güiza, İspanyol Milli Takımı’nda birlikte çalıştığı Aragones’in iş disiplini ve çalışma prensipleri hakkında bilgiler verdi.
İspanyol futbolcu, teknik direktör Aragones ile ilgili şunları kaydetti:
"Luis, şu an için takımı tanıyor ve oyuncuları tek tek analiz ediyor. Sanırım, daha sonra onların her biri için ayrı ayrı antrenman programları uygulayacak. Luis, disiplini ve çalışmayı çok sever. İş zamanı iş yapılmasını ister. Herkesin, tüm takımın birlikte hareket etmesini ister. Kopukluğa asla tahammül edemez. Her zaman için her oyuncudan daha enerjik ve daha dinamiktir. Ama tüm oyuncular, onun yaptırdığı antrenmanlardan keyif alır."
Takım içindeki ilk izlenimlerini de aktaran Güiza, "Ben takıma yeni katıldım. Burada çok sıcak ve güzel bir havayla karşılandım. Ancak yine de uyum için biraz zamana ihtiyacım var" diye konuştu.

En son uqaLa_b4h4r tarafından Perş. Tem. 17, 2008 10:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
MeLanKoLiK
Moderatör
MeLanKoLiK

Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war Empty
MesajKonu: Geri: Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war   Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 6:10 pm

Hadi bakaLım görecez . HayırLısı (:

Guiza: uyum için braz zamana ihtiyacım war
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-