MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: MeLanKoLiK & raprest __Bay KötüLük__ C.tesi Tem. 12, 2008 10:39 pm | |
| =rapres= MeLanKoLiK
KuruLu düzen bak yine baş roLde bay kötüLük SınırLarına tecavüzde masumiyetin , biLmem kaçıncı böLük Amacından şaşmış , şaşırtıLmış , yaLana batmış tüm fiiLLer Karabasan misaLi bağırsanda ses çıkmaz kesiLmiş bütün diLLer ÇocukLarın biLe inanmayacağı sebepLer sunuLmuş çok biLmiş büyükLere Hepside kanaat kıLmış , bağLanmış doğru diye şeytanca hiLeLere "Herkes kuLdur hata yapar" feLsefesi aLtına sakLandı hataLar Pardon hata demek bir hataydı katLiamdı bu yapıLanLar
NakaraT
Bak yine göründü bay kötüLük Herkesi hevesLendiren ihtişamıyLa Bak yine göründü bay kötüLük Yıktı bir üLkeyi yaLan keLamıyLa
Bir çıkmaza girmişLere çıkmazLarın kapısını açacaktı AçıLan kapı bu işte buyrun bin kiLitLe cehenneme kapattı GördükLeri aydınLığa koşarken biLmediLer ateş oLduğunu Yanarken çok geçti idrak ettiLer ibLisin oyun kurduğunu YıLan gördüLer masum çocukLarı başLarnı küçükken ezdiLer BiLmem kaç yüreğin feryadını zevkLe dinLeyip övündüLer OnLar kim biLir kaç gerçek sevgiyi adice katLettiLer Her menfaat sunana dostum deyip sıcak yuvaLarı mahvettiLer
NakaraT
Bak yine göründü bay kötüLük Herkesi hevesLendiren ihtişamıyLa Bak yine göründü bay kötüLük Yıktı bir üLkeyi yaLan keLamıyLa
En son MeLanKoLiK tarafından Paz Tem. 13, 2008 1:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 32 Nerden : T-RapZone yada Trabzon diyelim.. Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: MeLanKoLiK & raprest __Bay KötüLük__ Paz Tem. 13, 2008 2:31 am | |
| vayy bee...okuyunca direkt bunu yazan arkadaşlar kim?tanıomuyum diye düşündüm:D bnce gayet başarılı olmuş..özellikle 2 ayrı kalem nakaratla çokk güsel bağlanmış birbirine..kalemlere sağlık..=) | |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: MeLanKoLiK & raprest __Bay KötüLük__ Paz Tem. 13, 2008 3:17 pm | |
| Bir çıkmaza girmişLere çıkmazLarın kapısını açacaktı AçıLan kapı bu işte buyrun bin kiLitLe cehenneme kapattı GördükLeri aydınLığa koşarken biLmediLer ateş oLduğunu Yanarken çok geçti idrak ettiLer ibLisin oyun kurduğunu YıLan gördüLer masum çocukLarı başLarnı küçükken ezdiLer BiLmem kaç yüreğin feryadını zevkLe dinLeyip övündüLer OnLar kim biLir kaç gerçek sevgiyi adice katLettiLer Her menfaat sunana dostum deyip sıcak yuvaLarı mahvettiLer
Bu 2 Dörtlükte Kaybolmuş Bir Arkadaşın Hayat Hikayesi Yatılı Hemde Hüzünle Dolu Ama Ne Yalan Söyleyim Süper Ötesi Olmuş Ellerinize Sağlık. | |
|
msalih55 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden : Her Köşesi Cennet Samsun'umun Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: MeLanKoLiK & raprest __Bay KötüLük__ Salı Tem. 15, 2008 9:52 pm | |
| çok güzel olmuş başarılar | |
|
panik atak Yeni üye
| Konu: Geri: MeLanKoLiK & raprest __Bay KötüLük__ Cuma Tem. 25, 2008 10:20 am | |
| gerçekten çok güzel olmuş kıskanıyorum ama he? teşekkürler arkadaslar dewamını bekliyoruz | |
|