BuNaLıM PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 Nerden : K.MARAŞ Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: MOD ALIMLARI HAKKINDA C.tesi Tem. 12, 2008 1:21 pm | |
| Benım sıtedekı rahatsızLıgım her onune geLen mod basvurusu yapıyor burak abı ve abımın kımseyı kırmak ıstememesınden dolayı bıraz art niyet sezıyorum o yuzden moderator Listesinin gunceLLenmesı ve hak edene verıLmesını taLeb edıyorum saygıLarımLa bunalım
| |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA C.tesi Tem. 12, 2008 2:11 pm | |
| Dikkat Edersen Güzel Kardeşim Her Görevinin Başında Paylaşım Yapıyor Ve Onları Eleştirmen Biraz Saçma Her Önüne Geleni Değil Başvuranları Mod Yapıyorlar Herkezin Belli Görevi Var ve Herkez Görevini Gerektiği Kadar Yapmaya Çalışıyor. | |
|
MHT Admin
| Konu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA C.tesi Tem. 12, 2008 4:33 pm | |
| Ben bu konuda birazda oLsa kardeşime hak veriyorum...Herkezin beLirLi ve iLgisiz böLumLerde modLuk yaptıgı dusuncesındeyım ve bu konuyu tartısmamız gerektıgı kanısındayım burak ve KGR geLınce bakın | |
|
sagoleraece Moderatör
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 29 Nerden : geldik bu dünyaya Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA C.tesi Tem. 12, 2008 10:35 pm | |
| Bence herkes gereğince görevini yapıyor. Yapmayanlarıda mod yapmayın bu kadar basit. | |
|
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 32 Nerden : T-RapZone yada Trabzon diyelim.. Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA Paz Tem. 13, 2008 2:28 am | |
| bncede brz öle olmuş ama bu yorumum kesinlikle modlar görevini kötü yapıo demek diil..ztn kısıtlı kişi var bi göreve layık...zmnla değişir,düzelir bunlarda kanımca=)bi durun ya..dün 1 bgn 2 | |
|
MeCHaNiC Moderatör
| Konu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA Ptsi Tem. 14, 2008 7:18 am | |
| Göründüğü üzere moderatör alımı adlı forum başlığı kalkmış bulunuyor...Bundan sonra kim nerde aktifse eğer gerekiyorsa moderatör yaparız o bölüme.Şİmdiki moderatörlerde bölümlerine sahip çıksın hiç bir görev alınmamak üzere verilmemiştir...
Yönetim adına Mechanic Kilit. | |
|