Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SagopA KajmeR-KolerA-KuvvetMıra

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MOD ALIMLARI HAKKINDA

+2
Hazn-ı Hedar
BuNaLıM
6 posters
YazarMesaj
BuNaLıM
PayLaşımcı Üye

MOD ALIMLARI HAKKINDA Empty
MesajKonu: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 1:21 pm

Benım sıtedekı rahatsızLıgım her onune geLen mod basvurusu yapıyor burak abı ve abımın kımseyı kırmak ıstememesınden dolayı bıraz art niyet sezıyorum o yuzden moderator Listesinin gunceLLenmesı ve hak edene verıLmesını taLeb edıyorum saygıLarımLa bunalım
Hazn-ı Hedar
Moderatör
Hazn-ı Hedar

MesajKonu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 2:11 pm

Dikkat Edersen Güzel Kardeşim Her Görevinin Başında Paylaşım Yapıyor Ve Onları Eleştirmen Biraz Saçma Her Önüne Geleni Değil Başvuranları Mod Yapıyorlar Herkezin Belli Görevi Var ve Herkez Görevini Gerektiği Kadar Yapmaya Çalışıyor.
MHT
Admin

MesajKonu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 4:33 pm

Ben bu konuda birazda oLsa kardeşime hak veriyorum...Herkezin beLirLi ve iLgisiz böLumLerde modLuk yaptıgı dusuncesındeyım ve bu konuyu tartısmamız gerektıgı kanısındayım burak ve KGR geLınce bakın Smile
sagoleraece
Moderatör
sagoleraece

MesajKonu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 10:35 pm

Bence herkes gereğince görevini yapıyor. Yapmayanlarıda mod yapmayın bu kadar basit.
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61
PayLaşımcı Üye
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61

MesajKonu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 2:28 am

bncede brz öle olmuş ama bu yorumum kesinlikle modlar görevini kötü yapıo demek diil..ztn kısıtlı kişi var bi göreve layık...zmnla değişir,düzelir bunlarda kanımca=)bi durun ya..dün 1 bgn 2 Very Happy
MeCHaNiC
Moderatör

MesajKonu: Geri: MOD ALIMLARI HAKKINDA   MOD ALIMLARI HAKKINDA Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 7:18 am

Göründüğü üzere moderatör alımı adlı forum başlığı kalkmış bulunuyor...Bundan sonra kim nerde aktifse eğer gerekiyorsa moderatör yaparız o bölüme.Şİmdiki moderatörlerde bölümlerine sahip çıksın hiç bir görev alınmamak üzere verilmemiştir...

Yönetim adına Mechanic

Kilit.

MOD ALIMLARI HAKKINDA
1 sayfadaki 1 sayfası