| Zara Şarkı sözLeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sagoleraece Moderatör
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 29 Nerden : geldik bu dünyaya Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:19 pm | |
| Zara - Ah Hamamcı
Ah hamamcı bu hamama aman Güzellerden kim gelir Ah ne bileyim ay efendim aman Günde yüzbin can gelir
Ardında cariyesi ile aman Önünde sultan gelir Yağma yağmur esme rüzgar aman Yolda yolcum var benim aman Ah serimi sevdaya saldım aman Yar ile cengim var benim
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 4:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:19 pm | |
| Zara - Beni Unutma
Bir gün gelirde unuturmuş insan En sevdigi hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de raslasa Beni unutma Hala duruyorsa yeşil elbisen Onu bir gün benim için giy Saksıdaki penbe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma Büyük acılara tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavustuğum gün Beni unutma
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 4:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:20 pm | |
| Zara - Beyaz Giyme Toz olur
Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel.
Beyaz giyme Tanirlar, Seni Yolcu sanirlar. Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel.
Alcak Ceviz dallari, Siva beyaz kollari. Yar nereden geleyim, hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Yar nerden geleyim, hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel.
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 4:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Bir Bahar Akşamı
Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz neden başınızı öne eğdiniz
İçimde uyanan eski bir arzu İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığın bu şimdi soluyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz daha önceleri neredeydiniz
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 4:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Bir Fırtına Tuttu Bizi
Bir Firtina tuttu bizi, deryaya kardi. O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi. O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi.
Mapushanede yata yata,yanlarim cürüdü. Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü. Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü.
Yeni Cezve yeni Cezve, kaynar kaynamaz oldu. O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu. O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:21 pm | |
| Zara - Boş Çerçeve
Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini
Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede
Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini
Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Bu Gece
Bilmem hayal miydi yoksa düş müydü Gönül arzusunu buldu bu gece Yalın kılıç mıydı bir ateş miydi İçerim köz ile doldu bu gece
Bilemedim gece ile gündüzü Seçemedim güneş ile yıldızı Mestane gözleri mest etti beni Aklımı başımdan aldı bu gece
Vardım huzuruna gördüm yüzünü Haydar semahını döndüm bu gece Kurak toprak idim gül bahçesinde Çağladım aktım sel oldum bu gece
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Bulut Gelir
Bulut gelir seher ile Çiçek açar bahar ile Herkes sarılmış yar ile
Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır
Bulut gelir pare pare Dördü aktır dördür kare Sen açtın sineme yare (gönlüme) yare
Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır
Bulut gelir duman olur Dağı taşı dolandırır Ahım tutar süründürür
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Ceyran
Arakçının mendedir ceyran Sermişem çemendedir ceyran Alem güzele dönse ceyran Menim gözüm sendedir ceyran
Aşığın çohtur senin çohtur Kirpiğin ohtur senin ohtur Derdinden men deliyem Heç haberin yohtur senin yohtur Derdinden men deliyem ceyran Haberin yohtur senin ceyran
Ulduz dönüp ay olmaz ceyran Vaz geçmeden yaz olmaz ceyran Gönül seven gözele ceyran Güzellikte tay olmaz ceyran
Aşığın çohtur senin çohtur Kirpiğin ohtur senin ohtur Derdinden men deliyem Heç haberin yohtur senin yohtur Derdinden men deliyem ceyran Haberin yohtur senin ceyran
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Elif Dedim Be Dedim
Elif dedim be dedim aman Yar ben sana ne dedim? Kuş kanedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim
Elifim noktalandı aman Az derdim çoklandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah çeyizim bohçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezarım tahtalandı
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:22 pm | |
| Zara - Hasretinle Yandı Gönlüm
Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm
Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm
Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrı kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm
Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yokluğundan öldü gönlüm
Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm
Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Kalbi Kırık Serseri
Kalbim aşkının bir esiri seven kalpse bir serseri Sevgi tanrının bir eseri sevdim oldum serseri Ne gündüzüm gecem var koca dünya ban dar Çok üzgünüm kederli kalbi kırık serseri Kalbim aşkının esiri oldum avare sevgili Çekilmez oldu bu hayat veda edip gitmeli
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Zara - Kızım Diyor
kaldim annam gurbet elde hasret sabrimi deniyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor nerde bi yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor
kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor
Benden garip dertli annam senden ayri olmaz yaram ne sarilan ne seven var eller sen degilki annam ne arayan ne soran var caresizim halim yaman.
nerde bi yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor
kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor kizim diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor (2x)
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:23 pm | |
| Zara - Kütahya'nın Pınarları
Kütahya’nın pınarları akışır Devriyeler kol kol olmuş bakışır Asalıya çuha şalvar yakışır
Amman amman vehbim öyle böyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı
Salım geldi musallaya dayandı Karbeyaz tenim (vehbim) al kanlara boyandı Seni vuran oğlan nasıl dayandı
Amman amman vehbim öyle böyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Zara Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:23 pm | |
| Zara - Yunus
Bir seveni olsun yeter Çözülür dili yunusun Dost ister muhabbet ister Yüreği deli yunusun
Ayın şavkı suya vurmuş Bulutlar divana durmuş Canan diye gönül vermiş Gözleri dolu yunusun
Alev can verir fenerde Batan gemi hani nerde Öyle mahsun görünürde Başı sevdalı yunusun
Dalga döne döne gelir Gider amma yine gelir Mest olur kendine gelir Eli badeli yunusun
Rüzgarın gülü kokmuyor Deniz sarhoş ayıkmıyor Sesi soluğu çıkmıyor Küsüp gideli yunusun Çekip gideli yunusun | |
|
| |
| Zara Şarkı sözLeri | |
|