| Volkan Konak Şarkı sözLeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sagoleraece Moderatör
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 29 Nerden : geldik bu dünyaya Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Volkan Konak Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:03 pm | |
| Volkan Konak - Anacım
Doğurdun beni hacel arada kör karanlık bir gecede On altı yaşında beni İstanbul a saldın anacım Ama inan göbeğimi kopartığında bu kadar canım yanmamıştı Belki bu yüzden bu yüzden anacığım yüzüm gözüm kırık dolaşırım hala Avuçlar dolusu ağladım yalnızlığımda pek belli etmeden Ama en çok babam buzağımı kestiğinde ağlamıştım Şimdi bunlar nerden çıktı deme bana hep konuşmak istemişimdir yıllar yılı Ama olmadı Beklide kalabalık sülale olmanın bedeli Bir sofrada kahvaltıya doyamadım anacığım bırakta konuşayım Beklide ölesim gelmiş kim bilir bırakta ağlayayım Buralarda insanlar araba ve elbise markalarını ezberlerler bense ayrılıkları Bağzıları yazlıklara gitmeye özler bense gübre kokulu anneme kavuşmayı özlerim Kendimi kızılağaçlar arasında kaybediyorum zaman zaman Başıma bastığın toprağın kokusu vuruyor anam anacığım Anacığım bilirsin üniversiteyi Almanya da ki eniştemin parasıyla bitirdim Düzensiz harcamalarımı da bilirsin aç kaldım zaman zaman ama onursuz hiçbir zaman Hiçbir zaman da gücenmedim yedi bölgeli ülkeme Çok küfür ettim onursuzlara vazgeçmem derdim Düşüncelerimden dolayı çok uğraştılar benimle Kökü toprakta karayemiş fidanı gibi direndim dimdik onurla İki kez silahlı saldırıya uğradım ağustos ayında ise ekinler sararırken doğduğum şehirde uyandım Beş yaşındayken âşık oldum lisedeyse öğretmenime ablamın ve senin müdahalene karşı Velhasıl çok sevdim kadınları anacım aldattıklarımda oldu aldatıldığım da ama asla konuşmadım arkalarından Hele sana lacivert gözlü torun veremedim ya ben yine hayırsız oğlunum senin Kimsenin önünde eğilmedi bu asi başım Bize ilkokulda öğretti öğretmenlerimiz Celal Bahçekapılı Nuri Gazioğlu ve Orhan Yavuz İleriyi görmek için başımızı hep dik tutmayı onlardan öğrendik Bu yüzden anacığım işte bu yüzden güneşin bile üzerine yürüdüm gölgemi geçmek için İyide oldu uzakta kırılan söğüt dalını gördüm acısını da Mısır püskülünü rüzgârda salınmasını seyrettim bahtiyarlığını da Karşı yamaçtaki evde doğum sancısından ve de fakirlikten tahtayı ısıran kadının acısını duydum yüreğim derinlemesinden orta yerinden yarılarak Şimdi gelelim sana beni iyi dinle koca çınarım Kemal Dursun ve Rüştü Er iyi doktordur ilaçlarını bir defa olsun saatinde al be anacım Öyle kolay pes etmek yok yaşamakta direneceğiz ve kahretsin ki buda bizim elimizde olan bişey anacığım Duyduğuma göre abimin resmini ahırda inekle buzağının arasına asmışsın benim koca anacığım millet senin kara bıyıklı oğluna sevdanı bilemez gülecekler sana Mektubumdaki üzünçlerimden babama bahsetme beni kırsada yıkamaz bu kirli şehir hem kolay okuyasın diye büyük harflerle yazdım kolayına gelipte ablama okutma cumhuriyet kadını evet anam yine kirpiklerim tuzlandı yine galiba şimdilik bu kadar Seni ilkbaharda patlayan tohumun hışırtısı kadar masum öpüyorum ve seni kardelen çiçeğinin özlemiyle kucaklıyorum Biliyorum bu son sözlerden bir şey anlamadın ve beni sövdürmeye başlıyorsun O zaman al sana al sana anderin mastisi seni çok seveyirum hayırsız oğlun ÖMER AHMET
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Volkan Konak Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:03 pm | |
| Volkan Konak - Ben Seni Sevdiğimi
Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim İndirdin kaşlarını Babanı babanımı öldürdüm İndirdin kaşlarını indirdin kaşlarını Babanı babanımı öldürdüm
İn dereye dereye de al dereden taşları İn dereye dereyede al dereden taşları Geçti bizden sevdalık al cebimden saçlar Geçti bizden sevdalık al cebimden saçları Kız evinin önünede sereceğim kilimi Kız evinin önünede sereceğim kilimi Oldi hayli zamanda görmedim sevdiğimi Oldi hayli zamanda görmedim görmedim sevdiğimi
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Cerrahpaşa
ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami
[Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy
birdahaki seneye yolcuda gelur gecmem yolcuda gelur gecmem oyy..
yasar akar gozum sizlar ne kalir gerisine
herkesin bir derdi var durur icerisinde durur icerisinde
inandik doktorlara oyle boyle dediler ayrilik defterini elimuze verdiler
doktorlarda ne bilur ciyerun acisini ciyerun acisini doktarlarda bilurmi ciyerun acisini ciyerun acisini cerrahpasaya koydum canumin yarisini
yas akar gozum sizlar ne kalir gerisine
herkesun bir derdi var durur icerisinde durur icerisinde
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Divane Aşık
Divane aşuk gibi da yar dolaşırım yollarda Divane aşuk gibi da dolaşırım yollarda Kız senun sebebune Kız senun sebebune Kaldım istanbullarda kaldım istanbularda
Kız senun sebebune Kız senun sebebune Kaldım istanbullarda kaldım istanbularda Sar belune belune da karadeniz kuşağı Sar belune belune da karadeniz kuşağu E kız sende delisun E kız acep delisun E kız sende delisun E kız acep delisun Alsam hapu uşağu Alsam hapu u Yüksek dağun kuşiyum da selviye konacağum Yüksek dağun kuşiyum da selviye konacağum İste beni babamdan iste beni anamdan Vermezse kaçacağım Vermezse kaçacağum İste beni babamdan iste beni anamdan Vermezse kaçacağım Vermezse kaçacağum Al şalum yeşil şalum da dağlaru dolaşalum Al şalum yeşil şalum da dağlaru dolaşalum sen yağmur ol ben bulut sen yağmur ol ben bulut Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Ela Ela Louse
Konuşurduk minemla epuli puli Minemla aişemla ela ela leose Minemla aişemla ela ela leose Bi daha görsa idum epuli puli Okul elbisesinla ela ela leose Okul elbisesinla ela ela leose
Pencerede perdeyi epuli puli Elümlan dokuyayım ela ela leose Elümlan dokuyayım ela ela leose Verun beni mektebe epuli puli Ayşemlan okuyayım ela ela leose Ayşemlan okuyayım ela ela leose
Yükledum atlarumi epuli puli Endum terazilara ela ela leose Endum terazilara ela ela leose Kurban olayım ayşem epuli puli Yazduğun yazilara ela ela leose Yazduğun yazilara ela ela leose
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Volkan Konak Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:04 pm | |
| Volkan Konak - Feriğim
açılır açılır gözleri gülüm içinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle
feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm
geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü buldum kalp verdin onur verdin yetmezmi deli fişeğim
feriğim fidanım feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| <hr style="COLOR: #ffffff" SIZE=1> Volkan Konak - Gelevera Deresi
Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar
Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Hastane
Hastane önünde incir ağacı anam ağacı Doktor bulamadı bana ilacı anam ilacı Doktor bulamadı bana ilacı annem ilacı Baştabip geliyor zehirden acı anam vay acı Garip kaldım yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı da bana yurt oldu anam yurt oldu
Mezarımı kazın bayırdan düze anam vay düze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Yönünü çevirin sıladan yüze anam vay yüze Benden selam vermen o hayırsıza o hayırsıza Gurbet elde garip kaldım ağlarım anam ağlarım Ateş aldım yüreğimi dağlarım annem dağlarım Garip kaldım yüreğime dert oldu anam dert oldu Ellerin vatanı da bana yurt oldu anam yurt oldu
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| <hr style="COLOR: #ffffff" SIZE=1> Volkan Konak - Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaşa)
Ah gurbet zalım gurbet Ağlatırsın adamı Gözümde yaş kalmadı Bıraksana yakamı
Vay seni Cerrahpaşa İçmem suyundan içmem Bi dahaki seneye Yolcu da gelup geçmem
Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde
İnandık doktorlara Öyle böyle dediler Ayrılık defterini Elimize verdiler
Doktorlar da bilir mi? Ciğerun acisini Cerrahpaşa'ya koydum Canumun yarısını
Yaş akar gözüm sızlar Ne kalur gerisine Herkesun bir derdi var Durur içerisinde
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Penceresi Önünde
Penceresi önünde karanfil saksı Oturmuş yazar yarim birine yazı Kimi sever bilinmez dumanlı başı Zalim olma sevgilim taşdan değilim Batmam elin üstüne diken değilim Zalim olma sevgilim taştan değilim Kaldır başını bir bak haram değilim
Penceresi önünde üzümlü asma Benden başka birini aklına takma Benimkide yürek canım üstüne basma Zalim olma sevgilim taştan değilim Batmam elin üstüne diken değilim Zalim olma sevgilim taştan değilim Döndür başını bir bak haram değilim
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Volkan Konak Şarkı sözLeri Cuma Tem. 11, 2008 3:05 pm | |
| Volkan Konak - Trablus
Oy trablus trablus libyanun daği misun Oy trablus trablus libyanun daği misun Yavrim gitti gelmedi Yavrim gitti gelmedi Örümcek örümcek ağımisun Yavrim gitti gelmedi Yavrim gitti gelmedi Örümcek örümcek ağımisun Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye
Oy trablus trablus sende yağmur yağar mi Oy trablus trablus sende yağmur yağar mi Duman almiş dağlara Duman almiş dağlara Daha güneş daha güneş doğar mi Duman almiş dağlara Duman almiş dağlara Daha güneş daha güneş doğar mi Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye Anam ağlar yavrim yavrim Nereye yavrim nereye Ben düşeyim şimdi hangi dereye Hangi dereye
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Yeşil Eriğim
Sevgilim Yeşıl eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyordun Olsun be ben vazgeçtim zurriyetimden Yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma beni Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gordünmü gülüm bir tek gözlerim değişmedi gene Bır tek gözlerim
Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle
Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm
Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü bulduğum Kalp verdin onur verdin Yetmez mi deli fişeğim
Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm
Benım en buyuk kudretim Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın Bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Yoroz değil kararan Yüzümde ışıgından ayrılmanın kederi Birazda işte geldik gidiyoruz ün hüznü var Ama gördün mü gülüm Bır tek gözlerim değişmedi...yine Bir tek gözlerim
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Zigana Dağları
zigana dağları geçit vermiyor yaşlı gözlerime uyku girmiyor hasretine düştüm günüm geçmiyor aylar oldu göremedim yar seni
ötme bülbül ötme yüreğim yare biliyorum yoktur derdime çare
bülbülün mekanı daldan daladır felek yüzümüze güler aldatır şimdi sevdiğimin gözü yoldadır aylar oldu göremedim yar seni
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 3:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Volkan Konak - Dido (daha önce verilmiş ama burada olmasını istedim)
Dağlarda gezen kartalım kırıldımı kanatların Can mı çıktı boğazından niye düştün düz tarlaya
Tut elimden kalk gidilim uy gidelim ziganaya x 2
Na ni na dido dido anam dido dido babam Dido dido na ni na x 2
Kalk ayağa çık dağlara uğrama hiç şehirlere Bilmezler ne gelmiş başa burda ağlamak bile yasak | |
|
| |
| Volkan Konak Şarkı sözLeri | |
|