| Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sagoleraece Moderatör
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 29 Nerden : geldik bu dünyaya Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:43 pm | |
| İstanbul Ağlıyor
Sen gideli buralardan yolunu gözlemekteyim istanbul ağliyor yastayim sevgilim hala seninim delinim biraktiğin gibiyim çikmaz sokaklarinda kayip derbeder haldeyim
sen gideli bu aşktan kalbimle harpteyim yokluğun ölümden beter buz tuttu yüreğim hala seninim delinim biraktiğin gibiyim çikmaz sokaklarinda kayip derbeder haldeyim
rüzgara es püfür püfür yağmur olda bul beni geceleri rüyalarima gir öpüp okşa sev beni
sen gideli bu şehirden ötmez oldu bülbüller, doğmadi güneşim batali açmaz oldu güller hala seninim delinim biraktiğin gibiyim çikmaz sokaklarinda kayip derbeder haldeyim
unutmadim unutamadim dinmedi firtinam içimde başucumdaki resmin duruyor ayni yerinde hala seninim delinim biraktiğin gibiyim çikmaz sokaklarinda kayip derbeder haldeyim
rüzgara es püfür püfür yağmur olda bul beni geceleri rüyalarima gir öpüp okşa sev beni.. | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:44 pm | |
| vay anam vay
Sorma derdin nedir diye sorma, Gel gör halimi görde anla Azar azar içim yanar durur o biçim Öl dese ölürüm onun için Cok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim a canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok
Vay anam vay halime vay anam vay Dışı beni yakar içi beni dilek olay
Söndü havam fiyakam benzine gireli Şimdi Sabahı zor ediyorum geceleri Azar azar içim yanar durur o biçim Öl dese ölürüm onun için Cok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim a canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Yok derdime care yok Tam kalbime geldi ok Köleseyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok
Vay anam vay halime vay anam vay Dışı beni yakar içi beni dilek olay
Çok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Yok derdime care yok Tam kalbime geldi ok Kölesiyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Vay anam vay halime vay anam vay Vay anam vay halime vay anam vay | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:47 pm | |
| Çat Kapı
Aşk... Bi dahamı? Tövbe Yasak ettim ben onu bu gönüle
Tadı tatlıdır önceleri Ama sonu sancılıdır Gelmem oyununa Kaç kez yandı dilim Bu kez yemin ettim Ben bi daha pabuç bırakmam aşka Derken...
Çat kapı gelip çeldi fikrimi Şaka maka yine tavladı beni Yana yana küle döneceğim yine Kaleyi içinden fethetti
Aşk... Bi daha mı? Bu defa karşı koymalı ona
Tadı tatlıdır önceleri Ama sonu sancılıdır Gelmem oyununa Kaç kez yandı dilim Bu kez yemin ettim Ben bir daha yem olmam aşka Derken...
Çat kapı gelip çeldi fikrimi şaka maka yine tavladı beni Yana yana küle döneceğim yine Kaleyi çten fethetti
Gizli gizli örüp ağlarını Gözü kör olası beni ansızın avladı Şimdi direnmek ne mümkün Elimi kolumu fena bağladı
Tadı tatlıdır önceleri Ama sonu sancılıdır Gelmem oyuna Kaç kez yandı dilim Bu kez yemin ettim Ben bir daha kanmam aşka Derken...
Çat kapı geldip çeldi fikrimi Şaka maka yine tavladı beni Yana yana küle döneceğim yine Kaleyi içinden fethetti | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:48 pm | |
| pare pare
Hala dün gibi hatırlarım her anını anıların
Biraz hırçınım bu yüzden biraz hüzünlüdür hep bir yanım
Hala sızlar için için her biri yaralarımın
Dalgalıdır denizim bu yüzden
Biraz ıssızdır hep kıyılarım
Bir yanar bir sönerim bir ağlar bir gülerim
Pare pare buruktur hep sevinçlerim
Dağ gibi derya gibi bende acılar şahidim şarkılar
Ne zaman ümitle hayata göz kırpsam
Çiçekler açsam kapıma dayanır sonbahar
Çok erken tanıdım çorken tattım cilvesini kaderin
Zamansız büyüdüm şimdi kayıp çocukluk günlerim
Bir yanar bir sönerim bir ağlar bir gülerim
Pare pare buruktur hep sevinçlerim
Dağ gibi derya gibi Bende acılar şahidim şarkılar
Ne zaman ümitle hayata göz kırpsam
Çiçekler açsam kapıma dayanır sonbahar | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:48 pm | |
| bam teli
basma sakın bamtelime yarama tuz biber ekme üzeriz birbirimizi sonra yakışırmı böylesi bize
bakışalım konuşmayalım kalpten kalbe yol alalım boş yere tadımız kaçmasın sevişelim savaşmayalım reva değil ne sana mı nede bana gel hadi dümeni kıralım aşkın kıyılarına
saman alevi gibi bi kıvılcım yeter ona tutuşursak eğer geç olur kül oluruz yana yana
kördüğümün ümit törpüsü bu oyunlar eğrisi doğrusu var sana bal gibide yanılıyor inan
yol yakınken gel dönelim yar dipsiz kuyudur aman düşersek hapı yutarız inan
sanma ki sonunda zafer var sanma ki yanına kalır kar haklısı haksızı yokki bunun ateş düştüğü yeri yakar
bakışalım konuşmayalım kalpten kalbe yol alalım boş yere tadımız kaçmasın sevişelim savaşmayalım reva değil ne sana nede bana gel hadi dümeni kıralım aşkın kıyılarına
saman alevi gibi bi kıvılcım yeter ona tutuşursak eğer geç olur kül oluruz yana yana
kördüğümün ümit törpüsü bu oyunlar eğrisi doğrusu var sana bal gibide yanılıyor inan
yol yakınken gel dönelim yar dipsiz kuyudur aman düşersek hapı yutarız inan
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| dilli düdük
Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim
Sen sen ol takılma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonunda
Pireyi deve yaptı dilli düdük Ateşe bile bile körükle gidiyor Kendi kuyusunu kazıyor enayi Cırcır ötüyor
Bana göre hava hoş kendi bilir Beni bilen iyi biliyor Boş çabaları bu gönüllerde Hükmü geçmiyor
Hadi sev hadi hadi hadi gözünü karartta Koy elini kalbine şu yalan hayatta Gelen geçer kalan göçer unutma Sana da kalmaz bu ölümlü dünya
Caka satıyor utanması yok O kendini üstün buluyor, ama yanılıyor Burnu Kaf dağında mübarek O kendini bu alemin kralı sanıyor
Şöyle bir silkelen de gel kendine Hududunu haddini bil ille gitme İki kere iki dört hesabı kolay Aç kalbini gel dır dır etme
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| hop hop
Hop hop bol keseden atıp tutma Vıdı vıdı edip asabımı bozma Hadi paşa paşa kabul et Hadi hadi
Hep aynı hikaye Aynı tas aynı hamam nafile Hep aynı sonu meçhul vaatler Al birini vur ötekine
Sanki alnımızın orta yerinde Enayi yazıyor bir de Gözümüzün içine baka baka Pusu kuruyorlar bize
Hop hop bol keseden atıp tutma Vıdı vıdı edip asabımı bozma Hadi hadi paşa paşa kabul et Hadi sabrımı taşırma
Hop hop delip geçip kalbimizi Bir kalemde sattınız cümlemizi Hani hani hepimiz birimiz Birimiz hepimiz hepimiz içindi
Sen o cicili bicili yalanlarını Gel de külahıma anlat Demode bu numaralar yemezler Adımını denk at
Hadi anca beraber kanca beraber idik Unuttun bak Bir elin yağda bir elin balda Bu ne saltanat
Çivi gibi çivi gibi olmak lazım Bu deli gidişe kafa tutmak lazım
Dünya mı tersine dönüyor Yoksa ben miyim bu başı dönen Kulu kula kul etmiş bizi Aldatmış bu düzen
Elini veren kolunu kaptırıyor Uyanık olmalı bu zamanda Huyuna suyuna gitmeyip Meydan okumalı alayına
Her yazılana çizilene tav olup inanma Her söylenene her anlatılana sakın ola kanma Sıkı sıkı tutun hakikatin yolundan dönme Sen şeytana uyup ta ipin ucunu kaçırma Kolla kalbini kendini bozma
Hakkımızın hesabını soralım hadi Bir olup ta direnelim gel Haykıralım isyanımıza hadi Hadi hep beraber..
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Dedikodu
Söze gerek yok Gözlerime bak, oku gerçeği Sen içinin sesini dinle Kalbine sor beni
O fırsat düşkünü, zalim elleri Kendine uzak tut uzak İçim, dışım, özüm, sözüm bir inan Alnım açık, yüzüm ak
Dedikodu dedikodu, kuru iftira Beyhude yere gücenip alınma O kuyruklu yalanlara kanıp Yakma beni, kıyma bu kula
Dedikodu dedikodu, kıskanıyorlar Al elmaya taş atan çok olur yar Bile bile dalımıza basıp Bizi oyuna getiriyorlar
Yüreği sızlamadan canımızı yakanın Er ya da geç verecek hesabı var Seveni seveninden ayıranın İki elim yakasında mahşere kadar
Göz göre göre günahıma girip de Suçlama, üzme beni Sonra ok yaydan çıkıverir Benden söylemesi
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:49 pm | |
| [size=9]gün gibi
bir başka yakıyor onun ateşi öpüşü, iç çekişi bir başka kalbimde baş köşededir yeri huzura kavuştum kollarında
avare kuytularda biçareydim buz gibi soğuktu yanlızlığım gecelerimin
gün gibi doğru yarim zifiri karanlığıma tam ümidi kesmişken yetişti imdadıma bundan böyle ben ölsem de gam yemem bu dünyanın kederi yükü vız gelir bana
çok çekti çok çok üzüldü çok habire alev alev yandı söndü bu yürek
ama yinede yitirmedi o aşka inancını sonunda yüzüne güldü felek
avare kuytularda biçareydim buz gibi soğuktu yanlızlığım gecelerimin
gün gibi doğru yarim zifiri karanlığıma tam ümidi kesmişken yetişti imdadıma bundan böyle ben ölsemde gam yemem bu dünyanın kederi yükü vız gelir bana
lafı mı olur? o istede varım yoğum herşeyim onun o istede bu can feda bir bakışına tutuşunca tenim teninde zaman durur sanki onun bir nefesine
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:49 pm | |
| Arada Bir
Kıyamam, ağlama Karaları bağlama Geçer bu da geçer Umuduna darılma
İnsanız, arada bir Dengemiz şaşabilir Akıl başa dönünce Yine sevgiye eğilir
Arada bi ben de Kadere küsüyorum Esip savurup Mangalda kül bırakmıyorum
Arada bi bile bile Aşkı üzüyorum Yeniliyorum kendime Kabul ediyorum
Yanıyorum dostlar Şu sıralar efkarım var İçimde mahzun şimdi Hüzünlü, acılı şarkılar
Bir damlayım okyanusunda Kum tanesiyim kıyında Unutma ki bu gönül Divanen aslında
İnsanız, arada bir Dengemiz şaşabilir Akıl başa dönünce Yine sevgiye eğilir | |
|
| |
| Tarkan - Metamorfoz - Tüm yeni şarkı sözleri | |
|