| Pinhani Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sagoleraece Moderatör
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 29 Nerden : geldik bu dünyaya Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Pinhani Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:36 pm | |
| ßir Anda
hımmm hımmm
içimde bi şey var bu akşam beyazlar karardı bir anda sen orda benim çok dışımda uzaklar çoğaldı bi anda
bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda
hımmmm hımmmm hımmmm hımmmm
emekler aş olmaz kalırsa hayattan bıkarsın bi anda sen orda bugün çok uzakta
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Pinhani Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:36 pm | |
| Dön ßak Dünyaya
Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan
Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| <hr style="COLOR: #ffffff" SIZE=1> ßeni Al
Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında
beni al kucağına, elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına, elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
Biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim
beni al kucağına, elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına, elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar x2
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Belki Sevmekten Hiç Usanmam
Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman
Belki sevmekten hiç usanmam
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Pinhani Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:37 pm | |
| Ben Nasıl Büyük Adam Olucam
Görmezdim önümü görmezdim Okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim adımı bilmezdim Aradım her şehirde aradım Koştum dere tepe aştım dolaştım Kimin uğruna.... Ne uğruna....... Herkez köşesini kapmış,iyi ama Ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirirmi acaba... Sevmezdim okulu sevmezdim Okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim oyunu bilmezdim Denedim her şekilde denedim Denemekle olmadı zaten yenildim Kimin uğruna...... Ne uğruna......... Herkes köşesini kapmış,iyi ama Ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ben nası büyük adam olucam... (x3)
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Çok Da Umrumda
hayat boş elde var sıfır hiç bişey yok yine yalnızım bir tek ben varım etrafımda hiç kimse yok ki başka
oysa alışmıştım sana görmeyi hergün seni başka başka nerdesin bilmiyorum ve seni hiç özlemiyorum
bugün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu da fazla koyar bana(2)
yoldan geçen herkesin aklına takılırsın ah bi sana baksa başka ne istersinki sen bundan daha fazla
evet hoşsun güzelsin ama sadece bunlar yetmezki bana nerdesin bilmiyorum ama seni hiç istemiyorum
bugün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu da fazla koyar bana(5)
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Gözler Anlatır
belki son defa, belki yillardan sonra sirlar icimde, korkarim anlatmaya ask alir beni, kandirir beni kucuk bi cocuk gibi
sen guzel kadin, hic mi mutlu olmadin hic mi sevmedin, hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi
icimden gecen senin icinden gecer mi nasil saklarim seni ne cok sevdigimi benim icimden gecen senin icinden de gecer mi ama nasil saklarim seni ne cok sevdigimi
sozler az kalir, caresiz kalir gozler anlatir, aski gozler anlatir
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Hele Bir Gel
içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat , masaldır benim için
hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler yazık olur , hadi gel kurtar bizi
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Yıldızlar
Gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü, sonra sattı, hem de yok pahasına
Ah şu hırsızlar her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar Ah karanlıklar seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Pinhani Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:38 pm | |
| Unutuldular
Su verdiğin çiçekler,küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten Seni özlemekten,Bu halimiz..
İnandıgın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar Sen gidince Unutuldular Unutuldular.. Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler İçinde kendimiz.. Küçük mutluluklar Çok eski hatıralar,içindeyiz.. Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Aynı olduğu gibi Yaşandığı gibi Unutuldular.. Unutuldular.. Unutuldular..
En son sagoleraece tarafından Cuma Tem. 11, 2008 2:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
sagoleraece Moderatör
| Konu: Geri: Pinhani Şarkı Sözleri Cuma Tem. 11, 2008 2:38 pm | |
| Sırası Değil
Sakın bana naz etme Usanır kalbim sana yenilmeye Suçum seni sevmekse Yüzünü asma Ceza gelir bana
Bugün bugün benim değil Güzel;senin gibi Hiç vaktin olmadı senin Gelemezsin Sırası değil! | |
|
| |
| Pinhani Şarkı Sözleri | |
|