Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SagopA KajmeR-KolerA-KuvvetMıra

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

>>>>>>Hey yoo!<<<<<<<

3 posters
YazarMesaj
sagoleraece
Moderatör
sagoleraece

>>>>>>Hey yoo!<<<<<<< Empty
MesajKonu: >>>>>>Hey yoo!<<<<<<<   >>>>>>Hey yoo!<<<<<<< Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:59 pm

Selamu Aleyküm,
Ben Kolera,
bir takım mailler dolaşıyormuş şu ara son dava olayları ile ilgili…Ve bunu yapanlar benim facebookumla haşır neşir olan fanlarım imiş..
Sizlerden ricam bu tarz laflara kulak asmamanız.Facebookum,msnim vs.hiçbirşey şeyim yok.Ve benim adıma kimsenin kimseye mailler yollamasına da rızam yok,bunu iyi niyetle yapıyorlarsa da benim adıma olan bir facebooktan gelen yazıları herkes benim yönlendirdiğimi düşünecektir.Benim böyle bir yola ihtiyacım yok.Biz zaten sağlam bir adım attık kimsenin bu konuda destek vermesine gerek yok,hele ki böyle yanlış anlaşılacaksa…siz keyfinize bakın Abluka Alarm’ın klibiyle, yolda olan İnziva’nın heyecanını yaşayın bu tadsız olayları düşünmeyin.Ben yeni şarkılarımı düşünüyorum sizler de yeni şarkıları düşünün bunları ise işin erbabı düşünsün,avukat,hakim vs.Biz keyfimize bakalım ayağa takılan taşları erbablar halleder..Bizim işimiz Müzikle sevgiler..
…kolo…
Hazn-ı Hedar
Moderatör
Hazn-ı Hedar

MesajKonu: Geri: >>>>>>Hey yoo!<<<<<<<   >>>>>>Hey yoo!<<<<<<< Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 3:19 pm

..Bizim işimiz Müzikle sevgiler Yani Esen Abla Süpersin. Cool
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61
PayLaşımcı Üye
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61

MesajKonu: Geri: >>>>>>Hey yoo!<<<<<<<   >>>>>>Hey yoo!<<<<<<< Icon_minitimeCuma Tem. 25, 2008 5:52 pm

yaa evt..bu ara herkes bişiler uydurmaya başladı kndi kafasından ztn...almanyadaki fan sitelerinden birinde geçenlerde şöyle bi habere rastladm:Kolera'nın uyuşturucu kullandığı ile ilgili dedikodular...ilk okuduğumda çok güldüm..ama cidden saçmalamaktalar bazıları şuan...zaten sagocularda kolocularda bi bölünme sözkonusu şuan....şu sansar va kleftra mıdır nedir? bu davalardan dolyı..

tşkkr ettik=)

>>>>>>Hey yoo!<<<<<<<
1 sayfadaki 1 sayfası