Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Hazn-ı Hedar - Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse Perş. Tem. 10, 2008 3:41 pm | |
| GİTTİĞİN YOLLAR KEŞKE BANA BİR ADIM DAHA YAKLAŞITIĞINI GÖSTERSE
Özlemlerim günlüklerimin sayfalarını tek tek karaladı Hasret çektim onca gün yanlızım demeyecektim sözlerime gözyaşlarım esir aldı Unutuldum belkide yanlızlığa aldatıldım ürkekliğim içime yanlızlığı aşıladı Hatıra satırlarımda tövbelerim sana saklı. Tek dize satırlarda bile düşüncelerim kasamsarlığa hakim Yine sensiz günlerimi ağlamaklı geçirmekteyim İçimdeki yanlızlık aleviyle hedar gibi yaşayıp gitmekteyim Gelecek yarınların özleminde seni beklemekteyim. Neler gördüm neler yaşadım herkeze bir parça anlattım Ama içimdeki yarayı sadece sana tarihin satır aralarında açtım Geçmişime yoklama yaptım Yalanlarla dolu olan günlüğümün sayfaları tek gerçeği bu satırlarımı sana yazdım. Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse İçindeki aşk keşke her beni düşündüğünde alevlense Her insana baktığında beni görsen dayanamasan ağlasan için cız etse Ama ne yalan söyleyim benim her günüm böyle...
Kayboluş denizi içime yanlızlığın tasasını saldı Hükmen yenik başladım her karşılaşmaya sonuma bir adım daha ayaklarım attı Sessiz bir köşede haykırdım geceleri ama kader seni benden 2 haftada olsa çaldı Deprem gibi sessiz çarptın buz dağı gibi devrildim ama sonunda ellerim boş kaldı. Aktım zalimin feleğin sayfa aralarında aşkı anlattım Hep yanlızlığımı akladım Yeni deniz seferlerine yelken açamadan sana bakakaldım Öylesine bağlandım ki başkasına bütün gerçeklerimi anlatmadım. Sen kendini her üzüşünde boynumu öne eğdim Satırlarıma gözyaşı döktüm Onca varlık içinde yokluk dünyasında döndüm durdum Söz konusu sen olunca melankolik sayfalarda satır aralarında hep ağlıyordum.
Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse İçindeki aşk keşke her beni düşündüğünde alevlense Her insana baktığında beni görsen dayanamasan ağlasan için cız etse Ama ne yalan söyleyim benim her günüm böyle...
| |
|
msalih55 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden : Her Köşesi Cennet Samsun'umun Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Hazn-ı Hedar - Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse Salı Tem. 15, 2008 9:53 pm | |
| vay be çok güzel olmuş. devamını bekleriz | |
|
MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Hazn-ı Hedar - Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse Çarş. Tem. 16, 2008 12:53 pm | |
| Çok güzeL oLmuş ELLerine sağLık (:
En son MeLanKoLiK tarafından Çarş. Tem. 16, 2008 2:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : SANANE !!) | |
|
=raprest= Moderatör
| |
Beat-Kin_BüşRaPunZeL_61 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 32 Nerden : T-RapZone yada Trabzon diyelim.. Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Hazn-ı Hedar - Gittiğin yollar keşke bana bir adım daha yaklaştığını gösterse C.tesi Tem. 19, 2008 6:18 pm | |
| İyiydi Sağol Hedar Demek İsteden Herhalde Onur Benim Mahalle Arkadaşım Ben Hedar Arkadaşlar Lütfen Tekrar Onur Demeyin Herkesin Onurla Kötü Anıları Olmuş Diğer Sitede Belki Haklı Belki Haksız Ama Ben Onur Değilim. | |
|