MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: MozoLe Mirach & Sitem Depresif _ Sitemin Duan OLsun Salı Tem. 08, 2008 2:49 pm | |
| MOZOLE MİRACH:
Bir çocuk var ve birde kanayan acıları Bir sokak var gördüğünde ağladı. Acının çalısı battı,ömürün yarısı aktı Göz kapaklarında mağlubiyet faslı.
Bilinç altı tuz buz ayna ömür yalancı sayfa sen yaşamda tayfa o gemiden firarda. Tek başınasın kendi dünyanda Gördü sandı gözler oysa yedi kat ama.
SİTEM DEPRESİF:
Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin? Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? Bitti demek zor alevi dost yüze düşman Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran!
Kader yazılmış madem oynamak düşer Derdi içime atmak ya kanser yada verem eder Eskilerde izler hafızamda sisler Silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker!
NAKARAT2X:
KADER ELLERİNİN ARASINDAN YOK OLSUN DARGIN ÇEHRE SAHİBİNE DOST OLSUN SÖNEN MUM SONUNCU DÖNEN KUŞ HABERCİN OLSUN SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN
MOZOLE MİRACH:
Bilki amasız amansız acımasızdır elalem Sen seversin o sever oyun biter divanem Acıdan miden bulanır baş döner nerde çarem Aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem
Böylesin çocuk nedendir sebebi tüm olanların Nedir amacı böylesine kafanı duvara vurmanın? Herkes bilsin kalbin delik deşik fabrika Söyle her gecende eller açık neden Allah'a
SİTEM DEPRESİF:
Böyleyim ki nedeni ben ve benden uzak insanlar Kalbim eski fabrika ve yok artık o çalışanlar Kim severse sevsin hayatta eşlik etsin Benle kabre girsin isterdim çaldılar
Yoluma kilidi vurdu gidenin acısı faciası Şimdi ömre törpü oldu gözyaşım ve hatırası Kimse kapatamaz yanar canın tam ortası Ateşi sönmez anladım ki geçmez artık sancısı
NAKARAT2X
MOZOLE MİRACH:
Bir kalp var tam iki parça yarısı parça parça Yarısı nerde sorma kimbilir hangi kolda Sersefil beden kim kefil seven(Kim)? Sebil gönül çeker o derdi kadere surat asma
Gidenler ardı hep viran geride yokki hiç kalan Kim görmüşki zulmederken yanına kalmış vah oğlan Çektin onca çileyi şimdi tebessüm vakti Ayağa kalk silkelen yanında mozz daimi
SİTEM DEPRESİF:
Ben değil onlar oldu her zaman vefasız Ben sefildim gecelerimde onlar kaldı cezasız Şimdi başka kolda,şimdi başkasıyla Gel de çek kolaysa yükümü sırtlan omzuna
Gülmek bana yakışmaz çehrem gülse ruh alışmaz Bağlasanda durmaz demire çakılı dünya bıkmaz Divane dostun yorgun içi kanar sorulmaz Sende olmasan fırtınam,sular durulmaz..
NAKARAT2X
En son MeLanKoLiK tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 12:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
=raprest= Moderatör
| Konu: Geri: MozoLe Mirach & Sitem Depresif _ Sitemin Duan OLsun Salı Tem. 08, 2008 4:42 pm | |
| Kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin? Yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?
çok güzel . eyvallah Yasemin | |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: MozoLe Mirach & Sitem Depresif _ Sitemin Duan OLsun Salı Tem. 08, 2008 9:59 pm | |
| Gülmek bana yakışmaz çehrem gülse ruh alışmaz Bağlasanda durmaz demire çakılı dünya bıkmaz .. Medusa'dan Sonra En Sevdiğim İnsan Rap Dünyasında SitemDepresif. | |
|