MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Ege Çubukçu _ Benim Adım Ptsi Tem. 07, 2008 1:17 pm | |
| ege çubukçu benim tanışalım biraz doluyum içimdekileri atmalıyım ilk içkiler benden sormucak mısın neden nefret doluyum sıkıldım tek düzeliktek hep gözetimden geçtik hayatın hep güzelinden geçtik yaşamın 2 satırlık için bir hatır sor içimi sana kalmış yap seçimi hey dinle bu biçimi hep hap yanıma yaklaş ritimle kaynak yoldaş nereye kadar bu oyunlar her seferinden ders alınanlar sokak sokak gezerken hafazama kazananlar peki neden bıkmayanlar soyunurlar sanat için benim için senin için.. bir ritim seçelik bir uyak dizelim elleri göreyim nakarata geçeyim sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım neymiş ege çubukçu ege ege çubukçu neymiş ege çubukçu sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım
aşk yaraası genelde çok rastladım kendime çevreme zaten hep var bir zararı aşk oyunu bunun tek devası derler daha görmedim bunun pek bire yararını sevgi güzel eğer bir karşılık görüyorsa aşk güzeldir eğer değer alıyorsa aldatmak hak etmiştir hak ediyorsan ama hak etmediysen katıl yanlız değilsin programında hayat verdim herkese kazanmak için 3-5 nerde beleş oraya yerleş hayatın zarları bazılarına düşeş sende dene sms 7545 vaktimizin çoğu geçer karar odasında popstar kayınvalde prensses son bomba oysa ben kötünün karşısında iyinin yanındayım şimdi söyle neymiş benim adım
sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım neymiş ege çubukçu ege ege çubukçu kimmiş ege çubukçu
sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım
kendini kandıran çok insan var bunlardan biri ben değilim aşkı parayı eğlenciyi severim sanmaki 3 duyum var bunlardan başka 4 iddalı değilim iddiamın kendisi benim birgün herşey düzelecek mutlu olacak insanlar herkesin parası olup dolup taşacak bankalar herkesin evi arabası en iyi markalar tüm hayallerde yaşarsan daha çok seni yakarlar aklını başına al kalk o masadan git çalış ömür boyu geçiremezsin ki çocuklarınla kahveler boş zmanlar için sok bunu kafana son şansın boşanman için avukat tutucam karına her hafta tatil yada işte herhangi bir gün sigara içki uyuşturucu bırakma günü bırakan bıraksın herkes kendini yaksın bugün tüm saçmalıkları bırakma onlara kalsın
sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım neymiş ege çubukçu ege ege çubukçu neymiş ege çubukçu sevgi saygı nefretle dolu 4 bir yanım zeki akıllı iyi bir insanım çok genç çok deli akar kanım ege buçukçu benim adım
şimdi söyle bana benim adım ne (3x kere tekrar) ege çubukçu kim ege çubukçu benim adım ne ege çubukçu şimdi söyle ege çubukçu aa aaa
En son MeLanKoLiK tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 12:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
=raprest= Moderatör
| Konu: Geri: Ege Çubukçu _ Benim Adım Salı Tem. 08, 2008 4:41 pm | |
| kendini kanıtlamaya çalışmış sanki bu şarkıda ama ben severim Ege Çubukçu 'yu ses tonu çok hoş . | |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ege Çubukçu _ Benim Adım C.tesi Tem. 12, 2008 7:12 pm | |
| Ses Tonu Hoş Olsada Sevmediğim Rapperlardan Ege Çubukçu. Ama Sonucunda Oda Bir Rapper ve Seveni Fazla Sayıda. | |
|