MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Rapozof _ YaK YazdıkLarımı Paz Tem. 06, 2008 5:56 pm | |
| Takip etme ben kayıbım Rap'mi benim tek ayıbım? Varsın olsun ayıp olsun,bakan gözler ayık olsun Sana ne oldu? Ne yaptılar? çok bi derin soluyosun Görüyosun karşındayım,söylüyorum dinliyorsun.. "Benim başka alternatifim yok ritme yavşamaktan" Senin alternatifin bol olsun sen bi yavşaksın Keşke diyeceksin ne yapıcaksın? Kaçıcaksın! Aynı oksijeni paylaşmasak bu senin yararına.. Önce dost dedik! Meğer kalleşmiş kendisi, Sonra hoşt dedik çünkü kalleş itin birisi. Ah kankasıyla beraber plan yaptı intihar gibi süsledi ve hayat kararttı Soruma soruyla yanıt verdi,satırlamarıma katil dedi Hep benim zaten katil kaçanlar ayrı fail Gafil avla hayalleri,dostların mı kallavi? Nefs-i müdafaydı vallahi suçsuzum! Nakarat X2 : Yeter gelmeyin benim üzerime Değer vermeyin ve yine görmeyin Gerçek bilmeyin! Nerdeyim ben yine? Tek bi hece dilimde "git"! Verse 2: İstemezdim böyle olsun, git demezdin böyle oldu.. Kalpteki hesap ah akıllara uymadı Gözlerimin önünde güz yine başladı Hiç farketmez sende beni üz hadi alışığım Ön cepheden aynı lakin yürekten karışığım Canıma susadığım vakitlerde yalnız kaldım Haketmeyeni aradık bazen, yalnız kaldık ve yine ağladık irdeledik kararları.. Gökte yıldız kaydı diledik falanları filanları Falan aşkım,filan dostum nerdesin? "yoksun" Bu sabah yine uyudum dua ettim rüyamda Yorgunum,başım döndü duramadım ayakta Ne bekliyorsun ondan bi gülücükten başka? YAK YAZDIKLARIMI,unut hatıraları Öldü de,yol ver,salla gitsin soranları. Yanıma gelene "git" desem yakışı kalırmı? Nakarat X2 : Yeter gelmeyin benim üzerime Değer vermeyin ve yine görmeyin Gerçek bilmeyin! Nerdeyim ben yine? Tek bi hece dilimde "git"!
En son MeLanKoLiK tarafından Ptsi Tem. 28, 2008 12:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rapozof _ YaK YazdıkLarımı Ptsi Tem. 07, 2008 8:55 pm | |
| Rapozof'u severim. Sağol kardeş güzel paylaşım. | |
|
=raprest= Moderatör
| Konu: Geri: Rapozof _ YaK YazdıkLarımı Salı Tem. 08, 2008 4:39 pm | |
| Yeter gelmeyin benim üzerime Değer vermeyin ve yine görmeyin Gerçek bilmeyin! Nerdeyim ben yine? Tek bi hece dilimde "git"!
Yasemin senle bu nakaratı birlikte söylemek gibisi var mı bee (: | |
|