Hazn-ı Hedar Moderatör
Mesaj Sayısı : 380 Yaş : 33 Nerden : Yokluğumun Merkezi = İzmir Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Ta ki umutta sevgide tükeninceye kadar. C.tesi Tem. 05, 2008 12:45 am | |
| Zengilerin diyarında yoksulluğu sen yokken tattım, Ak beyaz giyseleri mi hep siyaha boyadım, Karamsarlığım yediği bu yolda gönlümü ben sana bağladım, Hayatın ötesindeyim ben seninle yaşarım.
Ellerim üşürken sobanın üstüne bastım ama hiç acı duymadım, Gözlerimin yaşını silemedim hiç dinmediki içimde seni yaşıdım, Sen o gün çekip giderken geri gelecek diye allaha yalvardım, Hayatın ötesindeyim ben seninle yaşarım.
İçimde hep biraz daha tükenen umutla seni sakladım, Ama kimseye seni anlatamadım, Seni hep içimde saklayacağım, Ta ki umutta sevgide tükeninceye kadar ta ki son elvadam, Mezar sessizliğine bürününceye kadar..
En son Hazn-ı Hedar tarafından Ptsi Tem. 07, 2008 9:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
msalih55 PayLaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden : Her Köşesi Cennet Samsun'umun Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ta ki umutta sevgide tükeninceye kadar. C.tesi Tem. 05, 2008 9:19 pm | |
| çok güzel olmuş devamını bekleriz | |
|