Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SagopA KajmeR-KolerA-KuvvetMıra

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Esselamu Aleyküm

+4
Hazn-ı Hedar
MHT
kubycan__18
pesimist
8 posters
YazarMesaj
pesimist
Admin
pesimist

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 4:52 am

YO!..klavye bir-ki bir-ki
Yine yaz,güneş tepede,ısı deride,yazınız güzel geçsin inşa’allah.
Senede bir kez görüşmeye alıştık İstanbul konserlerinde.Bazen senede 2-3 konser de verebiliyorum uzun zaman aralıklarıyla istanbulda.Geçen Bostancı Seafest gerçekten muhteşemdi.insanları onca zaman aralığının ardından öylesine coşkulu görmek aslında o zaman ayrılığında hep beraber olduğumuzun bir kanıtıdır.Bu bir sanatçı için her şeyden önemli aslında.Müzikten de yapılan işlerden de.İstediğin kadar iş yap sıcaklık yoksa sadece söyler inersin.Bizim konserlerimizdeki bu güzel fark bizleri müziği icra etmeye zorluyor.Bu aragaza sanırım herkesin ihtiyacı var.Özellikle müzisyensen ağrının emi budur.ilacı bulunca 2 saat de geçer 1-2 dakika gibi o sahnede.Hepinize kaldırdığınız elleriniz kollarınız,bağırıp harcadığınız sesleriniz ve göstermekte direttiğiniz sevgi için ayrı ayrı teşekkür ederim.Abluka alarm ve kolera da aynı düşüncelerde benimle.
Benim hayatım ‘’bu iş için şu kadar vaktim var,o iş için şu kadar vaktim var’’ telaşı ile geçiyor.Yüküm ağır.Hem sizleri hem kendimi hem ailemi sırtlanmışım gidiyorum gündüz gece.Sadece müzik değil benim hayatım,bilmediğiniz çok şey var.Ne ilginçtir ki,hayatımın içinden deste gül olarak müziği seçip sizlerle paylaşmışım.Sizler tüm yorumlarınızda,tüm fikir beyanlarınızda size sunduğum o desteden yola çıkıyorsunuz.Halbuki şahsiyetimi bilen pek nadir.Hatta bana şahsiyetsiz diyenleriniz bile var.Bir sanatçının seveni olduğu kadar sevmeyeni de var.Bu şuna benzer Allah’tan korkan da var korkmayan da.
Ün-şöhret,Yunus’u hergeçen gün daha fazla eziyor.Zaman ilerledikçe yaptığım şeyin artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum.Misyon mu desem ne desem bilemiyorum.1998 senesinde ilk kez mikrofon başına geçip Türkçe sözlü rap yapmaya başladığımda şarkılarımı dinlerken kendimi kocaman sahnelerde insanları kendinden geçirirken hayal ediyordum.Elhamdülillah tam düşündüğüm,hayalini kurduğum gibi oldu her şey.peki ya bundan sonrası…
Dilerim hem sizler hem de ben gelecekte yine müzikle sarılırız.
Bekledikleriniz yollara düştü.Ti-şörtler,kolera inziva albümü,sago pesimist ep 5 parmak,abluka alarmdan yeniler vs vs.ne güzel şeyler bunlar hissedin az biraz.Ama lütfen aceleci olmayın.bizim sizlere sürpriz vermemizdeki amaç sizleri rahatlatmak.yani ‘’düşündüğün şey olacak ama sabırlı ol,şimdilik bil yeter!’’ demek.
Beni henüz EP 5 için ısınma turlarındayım.geçenlerde ilham perilerim ziyaretime geldi bir muhabbet bir muhabbet.hadi konserde haber ver onlara dediler.verdim gitti kızıSmile
Şimdilerde konserlerim var,EP ise bu konserlerin sonrasında bitirilecek tarafımdan.İçeriğinde ne olacak diss mi pis mi kis mi? Siz hala yüzümü görmek istiyorsunuz ama bir türlü yüzümden geçip kalbime inemediniz.bu gibi şeyleri bırakın.Sago yapacak ve herkes dinleyecek.2+2 nin sonucu hep aynıdır çünkü.
Kolera –İnziva ateş gibi.KITS le kafa kafaya,gerisini sen düşün.tipin değilsek frekans değiştir,herkes nede olsa MC,herkesin bir grubu var.herkes bir takım ve taraf.
İnziva benden 10 aldı.Kolera bu albümden sonra da tek rakibim.
Türkiyede yapılan rapin ne durumda olduğunu soruyorlar bana.diyorumki herkes bana sataşıyor korkumdan dinleyemiyorum.Sizler bu adamı işte bu hale getirdiniz.Bana lütfen Türkçe rapi sormayın diyorum.Diyorlar ki ama siz bu işin öncüsüsünüz.Nedir bu çelişki?
Sizce benim ağacın yere bakan dalları mı? Yine de demolarınızı can kulağıyla dinliyor ve gereken yorumu maillerinize bizzat yolluyoruz.Biz böyle değer veriyoruz bu işe.yalnız herkes icracı olursa bize gerek kalmaz bu işte.lütfen haddinizi bilerek iş yapın.yani ya rap yapacağım deyin ya da dinleyici olarak kalacağım deyin.herkes icracı olamaz.Bu ayrımı birçoğu yapamıyor.
Tişörtler elimize siz bu yazımı okurken ulaşmış olacak.Lakin benim artık bir tatile ihtiyacım var.sizlerden ricam şu;bizi 2 hafta idare edin.sizlere 1 temmuz sözü verdiğimizin farkındayım.ama şimdi satışa hemen başlarsak başında bir müddet durup takip etmemiz gerekir bu da tatilimi işe çevirir.o nedenle beni kırmayın ve 2 hafta bekleyin,sago ve kolo kafayı dinlendirsin,dimağ yorgunlaştı iyice,arada bir tenimizin ihtiyacı var güneşe.6 senedir bir tatilim olamadı bari olsun bu sene:) rap gibi oldu bu bölüm.
Bu yazı için ayırdığım vaktin sonuna geliyorum.
Dip notlar:
Kolera-İnziva şu an mastering de ,kapak basımda.çıkmasına çok az kaldı.Muhteşem albüm,harika lirik,etkileyici sound.sadece bekleyin.
Yaz turnesi 2 sene sonra ilk kez başlıyor,sago ve kolo ege ve güneye geliyor ayrıntılar ileriki günlerde.
Ep5 için sabredin,5 parmak tokadı yemek için bu kadar ısrarcı olmayın:) ama yediğinizde tadını seveceksiniz o ayrı Smileşaka bir yana sabredin ahali.
Düşersem yanarım klibi son rötuşlarda,hüsrana komşuyum klibinin devamı niteliğinde olan 2. KITS klibi yine ayrıcalıklı olarak ilk kez MTV den sizlere ulaşacak.Klibin ayrıntıları ileriki günlerde.
11 Temmuzda Electronica Festte 15 dakika sahne alacağım,Birol Giray’ın davetlisi olarak,1-2 saat konser beklemeyin,bir hava alıp geleceğim ama seti biraz özellikli yapacağım o ayrı konu:)
Seviyoruz sizi.
Rapin Oğlu
Melankolia Müzik
kubycan__18
PayLaşımcı Üye
kubycan__18

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 8:08 pm

yunus abi tatilde (=

kolonun albüm nası bi şey oldu acaba ....
MHT
Admin

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 9:12 pm

Eyw cem....
Hazn-ı Hedar
Moderatör
Hazn-ı Hedar

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 10:10 pm

Eyvallah Kardeşim Sağolasın İçeriği Süper.Tam Okuyamamıştım Fırsat Buldukça Okuyordum Ama Dikkatinizi Bir Noktaya Çekeyim Arkadaşlar Yunus Abi Hepimize Bir Mesaj Bırakmış Bu Yorumda..

Bizden İstediği Şey Sadece Dinleyiciydik Onu Dinliyorduk Anlıyorduk Onun Sözlerini Kullanıyorduk Ama Artık Kendimiz Olduk Onun Sözlerinden Yola Çıkarak Yeni Yapmaya Çalıştık Ama Sagopa Kajmer Bunları Başarılı Bulmuyor Bence.Gerçi Ben Bir Mc Değilim Sadece İçimden Gelenleri Kağıda Döküyorum.

İYİ TATİLLER KUVVETMİRA AİLESİ.

En son Hazn-ı Hedar tarafından C.tesi Tem. 05, 2008 6:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MeCHaNiC
Moderatör

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 11:12 pm

Geçen yaz söyleni,yordu yeni yeni oluşmaya başlamış demek Ep5'i ve İnziva'yı beklemekteyiz...İyi tatiller Özyavuz ailesi...
pis_miqrop
PayLaşımcı Üye
pis_miqrop

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 5:16 pm

inziva^yı çok merak ediyorum (= saoLasıN caN^ım...
MeLanKoLiK
Moderatör
MeLanKoLiK

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 11:32 am

bende inzivayı çok merak ediyorum
iyi tatiLLer Özyavuz aiLesi (:
=raprest=
Moderatör
=raprest=

Esselamu Aleyküm Empty
MesajKonu: Geri: Esselamu Aleyküm   Esselamu Aleyküm Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 4:05 pm

iyi tatiller

Esselamu Aleyküm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-