MeLanKoLiK Moderatör
Mesaj Sayısı : 330 Yaş : 32 Nerden : Benim OdadaN Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: SaiaN _ Sıkı DuR C.tesi Ağus. 02, 2008 9:44 pm | |
| hassicktir rapin rap diil şirpençe das kapital bilsen bile beynin boş hacı bumbala gol bizdeki patron maaş diil naaş kaldırır fallik postunu masamıza serdik kontr gerilla takımına diz çök tertip ...rapin hacamat kanında ıslanır haaa kendini belle, çetem fena gırtlaktan yarar kama sen çinekop gibisin fanustan çıkınca karpuz marduk dilimi fitneye beş para vermem paşam, baldıran kesmez beni aborjinden bozma kitlen, ne versen yiyen sizin tarafa kıran girmiş ara da gelek yiğen melanko rap migren pop, marakuay kulkin gibi içi boş sosyal bir track yapmış frp gibi gereği yok ordun bozgun akıncı militan bize destek veren alem ben takashi kitano gibi bi pisikopat sen ismet badem parti mekanı doldu şeklin şemalin bi görsen tanrım sahnen bittiğinde toy çocuk o suratın hali tavrı
[nakarat]
zenci rapim isyan beni gelip atın hadi burdan bea beni kestirip atma da bize gel hesap ver [prree] istanbul bizde geri bas git adamını çek kendin gel nigga it köpek senin kapında aş bekler feryat figan
...
ipleri ger ben sakulta salkım geri vites attın tatlım maltepe sigarası gibi tahrip gücü fazla kaderini ben yazdım UYARI:ARGO^YA HAYIR ! ! ! beni kan çekti, seni pelikan gibi avladım annen ağladı baygın tam beş yüzbin kişiden bir kişi tutuldu amansız halin notunu da biz verdik rapi dağlara taşlara vurdun gidip al distimi sandık şizofren çıktın, 3 kuruşluk kangal saian tinto brass gibi manyak biraz da bazen vandal bana kardeş gibi gelme, gözümde kin var yıkandım hergün kanla ...kolombornem rapim işin aslında pili bitmiş bir dümbük pezevenk organizatörlük adı altında sefil melanko, tesirsiz ve de isterik bir telekız kadar kutsal minare boyunca canımızı sıktın, kubbede cerahat talim küstah koştur peşimize zındık kabirde sülfat bitmiş üstad ricat ettin bahane bulma, verdiimiz muharebe daha kutsal sesinize geldik mahşer gibi kalabalık ya en kuru partin devinime girdin bocalama karakutu pert ben seni yendim
[nakarat]
zenci rapim isyan beni gelip atın hadi burdan bea beni kestirip atma da bize gel hesap ver [prree] istanbul bizde geri bas git adamını çek kendin gel nigga it köpek senin kapında aş bekler, feryat figan
Tavsiyee !.. | |
|